BLOGGER TEMPLATES AND Gaia Layouts »

Saturday, December 12, 2009

Projekti ettevalmistus.(Arutlemine)

Tere!
11.12.2009 oli meil informaatika tund.

Teemal: Projekti ettevalmistus.

Selle ettekanne on Reedel 19.12.2009. neljanda tunni ajal viienda klassi õpilastele.
Kõigepealt tunni alguses klassi sisendes avastasime, et on uued arvutiekraanid!
See oli väga tore üllatus kuna need vanad oli silmadele nii kahjulikud ja ei olnud eriti mugav seal töötada.
Saime teada, et ettekande esitamist noorematele õpilastele ei tohi teha tundide ajast kuna seda ei lubata ning seejärel õpetaja otsustas, et sellel rühmal kellel rohkem valmis on(Siis need inimesed kes on minu rühmas) teevad ühe tunni noortele teemal:,, Kuidas õpetada 45 minutiga turavalist interneti kasutust?,, . Teine rühm, kes aga ei olnud selleks tunniks/ajaks oma asjadega valmis jõudnud said ühe teise ülesannde.
Võtsime tunnis oma grupi kokku ja hakkasime arutlema, mida keegi teeb. Jagasime enam-vähem osad ära ning seejärel saabus meie vestlusesse ka meie õpetaja, kellele me näitasime oma slaidi esitlust ning väikest multikat, mida tahtsime neile noortematle järgmisel reedel esitleda. Õpetaja soovitas meil slaidis tekste lühendada ja panna rohkem märksõnu kuna väikestel võib hakkata igav. Kui alguses mõtlesime näidata multikat(Jänku Jussi multikat samal teemal) siis me leidisime aadressil www.peremeedia.ee ühe parema filmi, mis oleks huvitavam 5.klassi õpilastele. Minu meelest õpetaja soovitused olid väga head ja kui me oleksime ise veidi veel mõelnud oleksime ka sinna järeldusele ma arvan, et jõudnud kuid eks selleks õpetajad ongi et meid aidata või juhtida õigele teele.
Minu ülesandeks on sissejuhatada tunni algus ning väike filmilõik(mida me klassiõega veel valime). Kindlasti, kui juhtub mingi tore idee pähe tulema, siis jagan ka seda kindlasti teistele oma grupi liikmetele.
Meie ülesanne on endast noortematele räägida interneti ohtudest ning sellega kaasnevaid asju. Ma arvan, et meie rühm saab hakkama sellega ning loodetavasti mõlemad osapooled püüavad selle tunni teha võimalikult meeldivaks.

0 comments: